Bel 0123456789 of reserveer tafels nuReserveer tafels NU

Goede Doelen

Stichting Pierre de Jonge SR. Foundation
Het mooie aan de Pierre de Jonge Foundation is dat ze geen geld geven, maar juist de spullen en producten die de projecten nodig hebben. Tastbare projecten  in de regio Breda, die zich richten op ouderen, kinderen en gehandicapten.

Stichting Educa
Deze jonge ondernemers zetten hun skills in om groei en ontwikkeling te stimuleren bij kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Dit doen zij volgens een nieuwe ‘leer’ methode waarbij wordt uitgegaan van het unieke talent van het individu. Wereldburgerschap, talent herkennen, erkennen en efficiënt inzetten, ondernemerschap, samenwerken en respect zijn maar een paar van de competenties welke behandeld worden.
veel succes en plezier

Stichting Happy Hippo
Stichting Happy Hippo maakt verjaardagsboxen voor kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank Breda. De boxen zijn gevuld met alle benodigdheden om een kind een fijne en feestelijke verjaardag te kunnen geven. Stichting Happy Hippo richt zich vooral op de groep kinderen in Breda onder de 12 jaar, omdat deze groep kinderen nog erg kwetsbaar is voor omstandigheden en gebeurtenissen, die veel invloed kunnen hebben op hun emotionele ontwikkeling.

Stichting WensAmbulance Brabant
Stichting WensAmbulance Brabant is in juni 2011 opgericht door twee gepensioneerde medewerkers van Ambulancezorg Brabant-Zuidoost.
Inmiddels hebben ze 4 ambulances en staan ze met 160 vrijwilligers bijna dagelijks klaar om terminaal zieke mensen te begeleiden en te vervoeren. De wensen lopen uiteen van dagje strand, een wedstrijd van PSV bijwonen tot een reis naar Lourdes. WensAmbulance Brabant vervoert mensen uit Noord-Brabant en aangrenzende regio’s vanuit hospices, zieken- en verpleeghuizen en vanuit huis.